Quantcast

Jump to content


Photo

Program Manager and Site Issues

merica official stuff

  • Please log in to reply
97 replies to this topic

#26 Tsubaki

Tsubaki

  • 227 posts


Users Awards

Posted 28 April 2017 - 09:46 AM

Working fine for me without having to delete & download it again. Thanks to everyone who worked on getting it fixed so quickly.  ^_^ 



#27 haterhulkhogan

haterhulkhogan
  • 31 posts

Posted 28 April 2017 - 09:49 AM

All good, thanks for the fix everyone. Much appreciated. 



#28 Liesa

Liesa
  • Foxy Lady



  • 2,148 posts


Users Awards

Posted 28 April 2017 - 12:57 PM

Nope still giving my user group error :( Even after re-installing. 



#29 BirdistheWord

BirdistheWord

  • 134 posts

Posted 28 April 2017 - 05:58 PM

It's been working for me - and it wasn't working for me before....



#30 Kate

Kate
  • 🐟🐳


  • 7,352 posts


Users Awards

Posted 29 April 2017 - 07:22 AM

Nope still giving my user group error :( Even after re-installing. 

How about now?



#31 Liesa

Liesa
  • Foxy Lady



  • 2,148 posts


Users Awards

Posted 29 April 2017 - 07:51 AM

How about now?

 

@Kate still :p 



#32 xkhaleesi

xkhaleesi
  • 17 posts

Posted 30 April 2017 - 03:00 AM

I've deleted and redownloaded but I get a notification when I log in to the program manager:

"Update Available

There is an update available!

In order for you to use the most up-to-date software we will require you to manually update it. Please visit www.neocodex.us to do so."

Is there something else I need to do? Thanks :) 



#33 manophear

manophear
  • 401 posts

Posted 30 April 2017 - 03:26 AM

Yeah, I've deleted and redownloaded and I'm still getting that message.



#34 booyah165

booyah165
  • 11 posts

Posted 30 April 2017 - 04:45 AM

same, getting that error no matter what i do



#35 Jess

Jess
  • 🍴Aioli-American🍴



  • 9,197 posts


Users Awards

Posted 30 April 2017 - 07:02 AM

Yeah, I've deleted and redownloaded and I'm still getting that message.

 
 

same, getting that error no matter what i do

Still now?

#36 pezman

pezman
  • 33 posts

Posted 30 April 2017 - 07:08 AM

I'm getting that error as well.

 

Edit: Also to add, I downloaded two days ago and it was working fine until today.


Edited by pezman, 30 April 2017 - 07:24 AM.


#37 manophear

manophear
  • 401 posts

Posted 30 April 2017 - 07:21 AM

Yeah. I'm fully uninstalling the old version and then reinstalling and no change.



#38 ily

ily
  • 2 posts

Posted 30 April 2017 - 07:22 AM

i'm getting the new version error too.


Edited by ily, 30 April 2017 - 07:22 AM.


#39 haterhulkhogan

haterhulkhogan
  • 31 posts

Posted 30 April 2017 - 07:42 AM

Neocodex program manager has been working fine for me for the past 24 hours I have had it up. No errors, no crashes, no failures to update. Currently using ambrosia now with no issues at all. 


You have all made sure it isn't the classic IPV6 error (there is a thread about it somewhere, I can provide a link if need be), have tried right clicking the program and running as administrator, and just for shits and giggles, (Don't hurt me, please it is a real thing to do) restart the computer just in case any background things were causing some hiccups?



#40 booyah165

booyah165
  • 11 posts

Posted 30 April 2017 - 07:50 AM

No, I have never had any issues running program manager until now. After the issue was fixed, it was running fine for me yesterday. However, today, suddenly this message appears asking me to update my program manager at neocodex, and the message doesn't go away no matter what.



#41 haterhulkhogan

haterhulkhogan
  • 31 posts

Posted 30 April 2017 - 07:54 AM

Hmmm, the odd part is I am unable to generate that same error. I just closed abrosia, then closed program manager, opened the file via Pre_loader via right click 'run as admin', it auto logged me in, and bam! Ambrosia back up and running. Don't know if it has anything to do with me being an advanced member or not. Seems an advanced member is having the issue as well. Just restocked an item too, so ambrosia is working too. 


Edited by haterhulkhogan, 30 April 2017 - 07:55 AM.


#42 zex

zex

  • 156 posts


Users Awards

Posted 30 April 2017 - 08:18 AM

Hmmm, the odd part is I am unable to generate that same error. I just closed abrosia, then closed program manager, opened the file via Pre_loader via right click 'run as admin', it auto logged me in, and bam! Ambrosia back up and running. Don't know if it has anything to do with me being an advanced member or not. Seems an advanced member is having the issue as well. Just restocked an item too, so ambrosia is working too. 

For what it's worth, it was working when I went to bed last night, but now wants an update. I downloaded the new one, uninstalled, and then reinstalled and I'm getting the "needs a manual update" deal. Already ran as admin.



#43 booyah165

booyah165
  • 11 posts

Posted 30 April 2017 - 08:25 AM

Yea, it was working well for me yesterday too.


Hmmm, the odd part is I am unable to generate that same error. I just closed abrosia, then closed program manager, opened the file via Pre_loader via right click 'run as admin', it auto logged me in, and bam! Ambrosia back up and running. Don't know if it has anything to do with me being an advanced member or not. Seems an advanced member is having the issue as well. Just restocked an item too, so ambrosia is working too. 

Yea, i did those exact steps >< still error



#44 haterhulkhogan

haterhulkhogan
  • 31 posts

Posted 30 April 2017 - 08:37 AM

From what info I gathered from someone else, it seems that it is server side and kinda spotty too. People with mac are claiming to have it up and running. I am on windows 8.1 and have it running too. Give it time, nothing is wrong on your end. Just gotta wait for a fix. :3



#45 GumCuzzler

GumCuzzler
  • Creature of the Night

  • 921 posts


Users Awards

Posted 30 April 2017 - 09:09 AM

same problem here. Not on a mac.



#46 luciferlucado

luciferlucado
  • 10 posts

Posted 30 April 2017 - 09:14 AM

Same problem I left the program open last night and when I ran something it crashed and now it is doing the whole update thing. 



#47 haterhulkhogan

haterhulkhogan
  • 31 posts

Posted 30 April 2017 - 09:31 AM

Does the pre_loader.exe notepad give any particular lines of error?



#48 luciferlucado

luciferlucado
  • 10 posts

Posted 30 April 2017 - 09:34 AM

Does the pre_loader.exe notepad give any particular lines of error?

It just said not responding I think it's because I had eclipse open.



#49 Plunk

Plunk
  • Official Neocodex Dollface

  • 545 posts


Users Awards

Posted 30 April 2017 - 09:46 AM

Getting the same problem. Uninstalled and reinstalled four times, redownloading the program each time, and still getting the, "There is an update available" thing.



#50 haterhulkhogan

haterhulkhogan
  • 31 posts

Posted 30 April 2017 - 09:49 AM

"Update available" happened a couple of days ago during the crash. It happened around time they started fixing it, so just give it time. It is all server side, not user side. 





Also tagged with one or more of these keywords: merica, official, stuff

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users