Quantcast

Jump to content


Photo

Can someone please help me? cant open this website


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 zevrom

zevrom
  • 411 posts

Posted 01 August 2014 - 02:03 PM

so i bought this host but each time I open the website to login I get this...

 

29y4egm.jpg

 

Can someone please help me I tried another computer and it worked but i need use this one cuz my only other computer is really slow and old it also works for all my friends computers except me idk whats wrong with my computer tried almost everything

 

this is the site: http://isggaming.com:8880/

 

 


Edited by zevrom, 01 August 2014 - 02:06 PM.


#2 NoobFromAregentina

NoobFromAregentina
  • 47 posts

Posted 01 August 2014 - 02:06 PM

Its asking me to login

 

Control Panel Login



#3 zevrom

zevrom
  • 411 posts

Posted 01 August 2014 - 02:12 PM

yeah thats problem page wont load for me and idk whats wrong with my computer when i load it I get all those question marks



#4 Waser Lave

Waser Lave

  • 25,516 posts


Users Awards

Posted 01 August 2014 - 02:15 PM

Check your browser encoding.



#5 zevrom

zevrom
  • 411 posts

Posted 01 August 2014 - 02:20 PM

any idea which browser encoding I should choose its set:  Western (ISO-8859-1)



#6 Waser Lave

Waser Lave

  • 25,516 posts


Users Awards

Posted 01 August 2014 - 02:23 PM

any idea which browser encoding I should choose its set:  Western (ISO-8859-1)

 

That one should probably work anyway really but you could try UTF-8 with auto detect too. If that doesn't fix it then I'm not really sure what else to suggest. Have you tried a different browser too?



#7 zevrom

zevrom
  • 411 posts

Posted 01 August 2014 - 02:36 PM

Nothing :/ yeah I tried many browsers even asked in fourms where i bought host and I get this response...

 

3356req.jpg



#8 HappyAccident

HappyAccident
  • 389 posts


Users Awards

Posted 02 August 2014 - 08:13 AM

I have no clue if this is any help, but perhaps check out this link? https://support.mozi...estions/929998 

 

Don't really know much about this stuff, but I'll keep looking around. :)



#9 jibjab1

jibjab1
  • 10 posts

Posted 18 August 2014 - 08:46 PM

Gives me Control Panel Login too, much like anyone else.
If it's obviously working from other computers, try backing up all important files and re-installing a fresh version of your OS




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users